keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Siilikakku

Pieni poika halusi ehdottomasti synttärikakukseen siilikakun. Mietin pääni puhki, millä saisin siilille sopivan ohuet piikit. Lopulta tilasin spaghettityllan, jolla pursottaa piikit sokerikreemistä. "Pieniä" paniikin tuntemuksia ja epätoivon hetkiä, kun posti toi tilauksen. Kuplapussissa oli nimittäin reikä, ja tylla oli kadonnut reiästä jonnekin matkalle. Confetissa oltiin tosi ystävällisiä ja lähetettiin uusi tylla tilalle, mutta se ei tätä kakkua ajatellen ehtisi perille ajoissa. Kaapin kätköistä löysin paljon isomman monireikäisen tyllan, jolla sitten pursottelin piikit. Aluksi ne näyttivät liian paksuilta, mutta kun kakku oli valmis, ei lopputulos ollut hullumpi. Luulen jopa, että sillä pienireikäisellä tyllalla piikeistä olisi tulleet liian hentoiset.


Tavallisen sokerikakkupohjan välissä oli mansikkarahkamoussea. Päällinen ruskeaa sokerimassaa ja ruskeaksi värjättyä sokerikreemiä.

Päivänsankari oli kuulemma hihkunut riemusta, kun oli kakun nähnyt. Sitten oli vähän käynyt surkukin siili-parkaa, että uskaltaako sitä syödä. :)

2 kommenttia:

  1. Päivänsankari oli ikionnellinen ja kakku oli niin sankarin kuin kaikkien vieraidenkin ihailun kohteena! Kiitokset upeimmasta synttärikakusta ikinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ole hyvä! Aika suloinen siitä kyllä tuli. :)

      Poista