perjantai 1. helmikuuta 2013

Angry Birds kakku vol 3

Tämä Angry Birds kakku meni edellisen kakun kanssa samaan paikkaan. Perheen molemmat lapset viettivät synttäreitään ja halusivat samalla idealla toteutetut Angry Birdsit. Yritin keksiä molempiin vähän erilaisia ideoita, jotta ei tulisi molemmilla samanlaisia kakkuja.

 
Kaikki linnut, possut, kivet, jääpalat ja puut on tehty sokerimassasta. Alareunan kiviseinä ei ihan onnistunut niin kuin ajattelin. En saanut sokerikreemiä värjäytymään tummemman harmaaksi millään. Mustaa väriä meni niin hurjasti ja silti väri jäi turhan hailukaksi. Eihän se paha ole noinkaan, mutta olisi tullut enemmän syvyysvaikutelmaa, jos pohjasävy olisi ollut tummempi. 


Hauskana yksityskohtana tein muuriin osuneen mustan pommilinnun, jonka mustat kuoret on karisseet maahan, hetkeä ennen räjähdystä. Kuva on vähän heilahtanut. :/


Tämä kakku tuli poikien synttärijuhliin ja siinä on ihan tavallisen sokerikakkupohjan välissä helppo mansikkarahkamousse. Peruskakku, mutta oikein maistuva. Lapset ja varsinkin pojat on usein tosi huonoja syömään kakkua, siksi kovin erikoisia täytteitä ei lasten kakkuihin kannata laittaa. Tosin meillä tytöt kyllä syövät melkein kakkua kuin kakkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti