sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Angry Birds Star Wars kakku

Noita Angry Birds kakkuja on tullut tehtyä jo useampi, se on selkeästi ollut se suosikkiaihe viimeisen vuoden aikana. Mutta nyt sain tehdä ensimmäisen Tähtien sota -aiheisen vihaisten lintujen kakun. Itse olen lapsesta asti ollut hillitön Star Wars fani, mutta en ollut koskaan pelannut vihaisia lintuja yhdistettynä tähtien sotaan. Googlettamalla löytyi paljon kuvia pelistä ja niiden pohjalta päätin tehdä planeetan muotoisen kakun. Planeetaksi valikoitui Tatooine, koska ihastuin Hiekkakansapossuihin ja halusin tehdä niitä.

Synttärisankarin lempihahmoja ovat Darth Vader ja Yoda, joten ne piti tietysti mahduttaa kakkuun. Näissä pikkuhahmoissa on kyllä aika kova pipertäminen, kun yksityiskohtia on niin paljon. Mutta niitä on tosi kiva tehdä, työmäärästä huolimatta.


Halusin saada planeetan pinnasta vähän elävämmän näköisen, siksi sekoitin ruskeaa ja valkoista sokerimassaa keskenään ja jätin sen sekoittamatta loppuun asti. Sillä tavalla sain pinnasta vähän kirjavan.

 
 

Kakku on tehty kääretorttupohjasta ja kasattu pyöreäpohjaiseen kulhoon. Täytteeksi toivottiin jotain toffeista, joten tein väliin dumlesuklaatäytteen, Kinuskikissan ohjeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti