maanantai 18. helmikuuta 2013

Angry Birds Star Wars kakku vol 2

Pyhästi vannoin tammikuisen hullun kakkuviikon jälkeen, että otan maksimissaan kaksi kakkua per viikko. Muuten alkaa hauska harrastus oikeasti tuntua työltä. Ja tässä kakussa nähtiin taas kuinka hyvin päätöksissä pysyn. :) Eli hellämielisenä otin kolmannen kakun samalle viikonlopulle. Perustelin sitä kyllä itselleni, että koristeet kahteen toiseen oli jo valmiina ja kaksi kakuista olisi pieniä. No ehdin oikein hyvin saada kaikki ajoissa valmiiksi. Ja kivahan tätä oli tehdä.

Koska tämä oli se kolmas kakku, en ehtinyt uusia ideoita kehitellä, vaan menin samalla kaavalla kuin aiemmassa Angry Birds Star Wars kakussa.


Eli sama Tatooine hiekkapossuineen. Hahmoja on vähän pienempi valikoima, kun ei ollut mitään erityisiä toiveita hahmojen suhteen. Enkä ehtinyt uusien hahmojen toteuttamistapaa miettiä, siksi oli helpointa pystellä samojen tuttujen hahmojen parissa. Jos sitten seuraavaan AB Star Wars kakkuun miettisi jotain uutta. :)
Tässä kakussa planeetan pinta onnistui mielestäni vielä paremmin kuin aiemmassa. Sain planeettaan kauniin elävän pinnan.
Pyöreäpohjaiseen kulhoon kääretorttu pohja ja täytteeksi laitoin suklaa-vadelmatäytteen. Helppo ja nopea täyte ja pohja myös.

Näitä Angry Birdsejä on kyllä niin kiva tehdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti