lauantai 9. helmikuuta 2013

Salamakakku

3-vuotiaan pojan suosikkeihin kuuluu Autot-elokuva ja siksi kakkuun piti tehdä Salama. Minulle nämä poikien jutut on vähän hämärän peitossa, prinsessat on tutumpia aiheita. Siksi niiden toteuttaminen tuntuu paljon hankalammalta kuin tyttöjen aiheideen. Muuten sain vapaat kädet, mutta Salama piti jollain tavalla kakussa olla.

Tästä tuli lopulta vähän sellainen plan-b-kakku. Auton muotoileminen sokerimassasta oli olevinaan tosi vaikeeta. Ensimmäinen versio oli pieni ja epämääräisen muotoinen. Tämä toinen versio ehkä sitten vähän parempi, vaikka täysin tyytyväinen en siihenkään ollut.

Olevinaan laskin, että reunan ruutulippukuvio menee tasan ja loppumetreillä huomasin,etteipäs menekään. Sitten puolipaniikissa yritin keksiä, miten sen voisi paikata ja lopulta päädyin tekemään Autot-logon mallisen kyltin päivänsankarin nimellä.

Alunperin Salaman piti ajella kolmosen mallisella radalla, mutta autosta tuli niin iso, että se peitti alleen suuren osan radasta. Siksi jouduin laittamaan Salaman niin, että se on vasta ajamassa radalle.


Täytteenä oli kinuskia ja vadelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti