torstai 21. helmikuuta 2013

Turkoosi kakku 30-vuotiaalle

30 vuotta täyttävälle miehelle toivottiin kakkua, jossa olisi kinuskitäyte ja jollain tavalla numero 30 näkyvissä. Muuten sain vapaat kädet toteutuksen suhteen. Miehelle menevä kakku oli kivaa vaihtelua, olen tehnyt niin monta vaaleanpunaista ja tyttömäistä kakkua viime aikoina. Idea kakkuun tuli jostain näkemästäni kuvasta. Lähinnä ihastuin sen väriin, turkoosi on yksi lempiväreistäni ja halusin välttää sinistä miehelle -ajattelua. Ruskea sopi ihanasti turkoosiin ja valkoinen toi vähän raikkautta mukaan.


Vähän oli kuvatessa jäänyt tomusokeria kuvioihin, ne pyyhkäisin pois ennen kakun noutoa.

Numero 30 on tehty sokerimassasta ja maalattu kultaisella spraymaalilla, syötävällä sellaisella tietenkin.


Päivänsankarin toiveesta tein kakun väliin kinuskitäytteen. Takaosan kiemurat tein etukäteen valmiiksi, niin ehtivät kuivua koviksi. Etukäteen oli kuitenkin vähän hankala hahmottaa valmiin kakun korkeutta ja suhteuttaa kiemuroita siihen. Mutta ihan kelvollisesti mielestäni onnistuin. Muutaman leveimmän kiemuran jätin laittamatta. :)

2 kommenttia:

  1. Toi väri... sitä voisi laittaa joka paikkaan, ihanan pirteä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös oo?! Valkoisen kanssa kivan sporttinen, harmaan kanssa tyylikäs, ruskean kanssa, mustan kanssa... Menee yksiin monen kanssa. Ripaus Välimerta ja aurinkoa. :D

      Poista