maanantai 18. maaliskuuta 2013

Angry Birds Star Wars kakku vol 3

Olin mielessäni hahmotellut ideoita seuraavaa angry birds star wars kakkua varten, ettei aina tulisi tehtyä samanlaista kakkua. Nyt tarjoutui tilaisuus kokeilla uusia ideoita. Planeetan mallista kakkua nytkin, mutta tällä kertaa planeetaksi valikoitui jääplaneetta Hoth.


Ensimmäinen kakku aiheesta kuin aiheesta on aina vähän sellainen kokeilukappale. Seuraavaa tehdessä on paljon viisaampi. Hothiin piti ehdottomasti saada at-at-talsija, mutta sen kasaamisessa olikin hankaluuksia. Näin jälkikäteen voin todeta, että olisi pitänyt kasata se kokonaan valmiiksi jo ennen kuivumista. Jalkojen kiinnittäminen ei nimittäin oikein onnistunut. Lopulta päätin, että vihaiset linnut ovat pommittaneet at-at:n ja jalat ovat hieman levinneet palasiksi kuinka sattuu. Menihän se noinkin, mutta ei ihan vastannut sitä mielikuvaa, jolla kakkua lähdin tekemään.Hothin possut piti tietysti tehdä maihinnousupossuina. Lintujen puolelle kokeilin tehdä C3PO:n ja Lukelle tein valomiekan.


Tämä kakku meni samaan perheeseen, jossa viikko sitten juhlittiin isoveljeä minecraftkakulla. Koska siinä kakussa ollut täyte, kinuski-vadelma täyte valkosuklaamuruilla oli maistunut myös pikkuveljelle, laitettiin tähän kakkuun samaa täytettä. Unohdin laittaa mukaan liivatteen, jonka puolipallon muotoinen kakkun ehdottomasti vaatii. Siksi kakku vähän levisi ja latistui kumoamisen jälkeen. Toisaalta kakun laskeutuminen toi mukanaan vähän lisäpinta-alaa ja hahmojen sijoittaminen kakun päälle oli vähän helpompaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti