tiistai 18. kesäkuuta 2013

Minecraftkakku

Ensimmäinen kakku aiheesta kuin aiheesta on aina hankala. Sitä on tietty visio siitä, millainen kakun tulisi olla ja ehkä jokin ajatus siitä, miten se toteutetaan. Silti toteutus ei ehkä aina onnistu tai lopputulos ei ole halutunlainen. Sen sijaan toista kakkua samasta aiheesta on jo huomattavasti helpompi lähteä tekemään. Silloin on jo kokemusta ja tietoa, miten asiat kannattaa tehdä ja mitä välttää.

Tämä oli toinen minecraftaiheinen kakkuni ja toteutus oli paljon helpompaa kuin ensimmäisellä kerralla. Toki kakku oli pienempikin, kymmenelle hengelle. Sain kuvan valmiista kakusta, mutta säilytin siitä idean ja värimaailman. Tein kakun pinnasta paljon yksityskohtaisemman pienillä neliöillä.


Viimeksi laitoin neliöt suoraan sokerikreemin päälle, mutta tässä kakussa kokeilin päällystää koko kakun ensin ohuella sokerimassakerroksella ja liimata neliöt siihen päälle. Ja se oli ehdottomasti parempi tapa. Tukeva sokerimassa alla jämäköitti kakkua ja neliöt sai siistimmin laitettua, eikä sokerikreemi pursuillut väleistä. Lisäksi käytin yhtä kokoa suurempaa neliömuottia ja pinta täyttyi hieman nopeampaa. Ja siinä pienimmässä muotissahan oli vikana, ettei ollut ihan neliö, jolloin sokerikreemi tosiaan pääsi vähän irvistelemään väleistä.

Muutaman hahmon lisäksi tein kakun päälle päivänsankarin iän.  Täytteeksi toivottiin mansikka- ja omenahilloa. Niiden kaveriksi laitoin diplomaattikreemiä.

2 kommenttia:

  1. Moi. Tässä linkki minun ja minun kaverini yhteiseen blogiin. Emme ole vielä ehtineet kunnolla muokkailemaan blogia ja pistäneet kunnolla reseptejä! Mutta Keskiviikkona tulee lisää reseptejä :) Tervetuloa siis lukemaan/repimään reseptejä!

    http://sweetteams.blogspot.fi/

    VastaaPoista