sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Äitienpäiväkakku

Sain tyttäriltä luvan laittaa tänne heidän tekemänsä äitienpäiväkakun. Olin antanut luvan käyttää valmiiksi värjättyjä sokerimassan jämiä ja kaikkia työkalujani. Iskän kanssa olivat sitten muovailleet jotain, kun olin ollut töissä. Saivat myös käyttää valmiiksi tekemiäni kukkia, jos tarve on.

Pakastimessa on muutamia valmiiksi täytettyjä pohjia, sellaisia, joihin olen laittanut ylijäämätäytteitä. Sieltä otettiin yksi mansikkatäytteinen pohja sulamaan ja sen yhdessä iskän kanssa koristelivat.

Olin siivoamassa yläkerrassa ja kuuntelin toisella korvalla, miten kakun tekeminen sujuu. Hyvin tyypillisesti, ainakin meille tyypillisesti: tytöillä oli kova hoppu ja tekivät ennen kuin iskä ehti katsomaan perään. Kuului "pientä" ärähtelyä ja tuskastuneita huokauksia. :D Mutta mieleeni jäi, että tytöt on tosi tarkasti seuranneet kakun tekemistä, kun osasivat neuvoa iskälle, mitä sitten pitää tehdä ja miten äiti tämän asian tekee.


Kakun päälle tytöt olivat muotoilleet itsensä. Neiti 3v piirsi itselleen upeat säihkysilmät ripsineen. Tytöt kuulemma tunnistaa ripsistä, pojille ei ripsiä piirretä. :DOnnittelutekstin kakun kylkeen kirjoitti neiti 6v.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti