sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pilkullinen pupukakku

Kaksivuotiaalle tytölle toivottiin jotain saman tyylistä kuin aiemmin tekemäni pupukakku tai ristiäisten varakakku. Puput ovat heillä tällä hetkellä in, siksi kakun päälle haluttiin pupu. Ihan samanlaista kakkua en kuitenkaan halunnut tehdä, on kiva kokeilla muitakin visioita samassa hengessä tietenkin.


Aluksi ajattelin tehdä alakerrokseen raitoja, mutta kakkua päällystäessä innostuin tekemään alareunaan koristuksia ja tajusin myöhemmin, ettei raidat välttämättä lähde nätisti koristereunuksen päältä. Laitoin palloja alakerrokseen ja suunnittelin raitoja sitten ylempään kerrokseen. Mutta en saanut yläkerroksen raitoja tarpeeksi nätisti risteämään kakun keskellä. Risteyskohdan olisi ehkä voinut naamioida jonkin kukan tai laatan alle, mutta se ei tällä kertaa oikein innostanut. Lopulta luovuin koko raita-ajatuksesta ja päätin tehdä kokonaan pilkullisen kakun.

Väreiksi valikoitui samat valkoinen, vaaleanpunainen ja vihreä kuin aiemmassa pupukakussa. Alempaan kerrokseen tein tummemmalla pinkillä isompia pilkkuja ja pienemmät pilkut vihreästä ja valkoisesta. Pilkut suihkutin helmiäisellä ja se valitettavasti vaalensi pilkkuja niin, että pinkit pilkut ei lopulta kauhean paljon taustaväristä erotu. Ylemmän kerroksen pilkut on pinkkiä ja vihreää, samaa kokoa kuin alemman kerroksen pienet pilkut.


Päälle tein numeron ja pupun. Pupulle käteen laitoin ruusun. Pupu vähän kenottaa taakse päin ja raukalta unohtui suu kokonaan. :D Mutta ehkä se ei päivänsankaria haittaa. Keväinen aurinko paisteli ulkona niin, että kuvakin näyttää vähän ylivalottuneelta. Koskaan ei ole hyvä: talvella on liian pimeää ja salamalla tulee huonoja kuvia, kevään tullessa taas on liian valoisaa. :D


Kakkupohja on suklainen. Täytteenä on Kinuskikissa vadelma-mascarponetäyte. Herkkuyhdistelmä tosiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti