tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hämähäkkimies ja kissanainen

Tämän kakun piti olla ballerinakakku. Aihe kuitenkin muuttui viime hetkellä hämähäkkimieheksi ja kissanaiseksi. Vähän meinasi tulla hoppua, kun aikaa koristeille oli niin vähän, mutta onneksi ehtivät kuivua. 

Koska kakku oli suhteellisen pieni, kymmenelle hengelle, ei päälle kovin suuria koristeita mahdu. Päädyin tekemään kissanaisen makoilemaan kakun päälle hämiksen seittien vangiksi jääneenä. Hämähäkkimies pääsi minikokoisena ikään kuin kauas horisonttiin. Talo, jonka päällä hämis istuu on kuutio, muut talot ovat pelkkiä kulisseja. Toiveena oli myös nimi kakkuun.


Siinä vaiheessa, kun olin saanut kissanaisen kutakuinkin valmiiksi, aviomies ilmoitti myös hämähäkkimiehessä olevan kissanaisen ja vähän eri näköisen kuin batmanissa. Ja minä kun en ole koskaan sarjakuvia lukenut enkä juuri elokuviakaan hämähäkkimiehestä katsonut, olin tietenkin liittänyt kissanaisen siihen batmanin versioon. Uudelle kissanaiselle ei kuitenkaan ollut aikaa. Onneksi tämä oli ilmeisesti kuitenkin päivänsankarille kelvannut. :)


Jos en ihan väärin muista, niin tässä oli välissä mansikkaa.

2 kommenttia:

  1. Ai niitä kissanaisia on enemmänkin? Joka tapauksessa upeat koristeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo oli se minunkin kysymykseni. :D Kiitos Tita!

      Poista