sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Dinosauruskakku

Pieni poika saavutti yhden vuoden merkkipaalun. Päivänsankari itse ei vielä kakuista ymmärrä, mutta reipas isoveli oli asialla ja esitti toiveen dinosauruskakusta.

Muutamia ideakuvia etsin, että olisi helpompi miettiä, millainen kakku olisi kiva. Dinon muotoinen, hahmoja päälle, iso hahmo, pieniä hahmoja jne., mahdollisuuksia kun on niin monia. Lähettämäni kuvat olivat kuitenkin liian lällyjä. :D Ai että kuinka hekottelin täällä monta päivää ajatukselle siitä, että täti täältä yritti kaupata kovin söpöjä ja tyttömäisiä dinoja, kun niiden olisi pitänyt olla hurjia petoja! :D :D Kakkuun piti siis saada hurja tyrannosaurus, hampaita ja munia. 


Parhaani yritin, mutta rex-paralle tuli kyllä vähän turhan suuri alaleuka ja purentavika. No ehkä tästä syystä dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon... ;)


Hiukan kyllä jännitti, että olinko osannut tehdä tarpeeksi hurjia petoja kakkuun. Saniaiset kakun reunassa on tehty wiltonin silikonimuotilla ja täytyy todeta, ettei ollut mikään maailman helpoin homma. Oli tosi  vaikea saada pieniä ja ohuita lonkeroita ehjänä ulos muotista. Yritin pakastaakin ennen irrotusta, mutta silloin ne vain murtuivat.


25 hengen kakussa oli tavallisen sokerikakkupohja ja välissä mansikkamoussea ja lemoncurdia.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Saija vielä upeasta kakusta! Kyllä tuossa on vaan väsäämistä...purentavika tais tehdä dinosta vielä hurjemman lihansyöjän ;)

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea kakku! Huisin hienot dinot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä olikin kiva tehdä, vaikka lopputulos ei ihan omia mielikuvia vastannutkaan.

   Poista