torstai 14. toukokuuta 2015

Spidermankakku

Hämähäkkimies taitaa olla pienten poikien kestosuosikki. Tällä päivänsankarilla oli juhlat samana päivänä kuin omalla tyttärelläni. Ratkaisimme ongelman niin, että kakku pakastettiin, jolloin pystyin tekemään sen etukäteen. Koristelussa piti ottaa huomioon pakastaminen, eli kovin korkeita koristeita ei kakkuun voinut tehdä. Tässä kakussa spiderman pääsikin ryömimään kakun pintaa pitkin.


 Kakku oli mitoitettu 15 hengelle ja välissä taisi olla daim-vadelmatäyte.



Massapintaisen kakun voi helposti pakastaa. Olen itse laittanut tähteeksi jäänyttä kakkua pakastimeen isompina ja pienempinä paloina. Kun antaa kakun sulaa rauhassa, ilman pusseja tai kupuja jääkaapissa, ei kakku maultaan juuri tuoreelle häviä. Massapintaisen kakun ulkonäkökään ei pakastaessa muutu. Jos tietää, että kakku pakastetaan, se kannattaa huomioida kostutuksessa. Pakastimessa ollut kakku on hieman kosteampi ja silloin kannattaa kostuttaa niukemmin kuin tavallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti