torstai 9. tammikuuta 2014

Lalaloopsykakku vol.2

Tällaisen Lalaloopsykakun tein tyttären sukulaissynttäreille. Voin sanoa, että noiden hahmojen tekemisessä oli aika valtava työ. Mutta kun ne on niin söpöjä, niin niitä oli tosi kiva tehdä. Onneksi oli hyvät mallit vieressä, niin sai massan väriä sävytettyä oikeanlaiseksi ja pystyi tarkistamaan pienetkin yksityiskohdat.

  

Onneksi tämä kakku oli omaan pöytään, sillä mansikkatäyte jäi vähän turhan löysäksi ja ylempien kerrosten paino sai alemmat pullistelemaan aika ikävästi. Harmittihan se niin vietävästi, mutta onneksi kakku kuitenkin pysyi kasassa juhlien ajan.

 
 Tytär valitsi itse ne hahmot, jotka halusi kakun päälle. Niitähän tietysti olisi ollut useita kymmeniä, mutta lupasi tehdä vain neljä, kun hän neljä vuotta täyttää. Osa valinnoista kyllä hieman yllätti, luulin valintojen osuvan ainakin yhteen suosikeista, mutta yllättäen se oli unohtunut.


Tässä kakussa oli tyttären toivomat mansikkamousse ja lemoncurd gluteenittoman pohjan väleissä.

Tähän loppuun vielä kuva noista nukeista, aidoista muovisista ja minun vääntämistä sokerimassakopioista. Muutamissa on vielä petrattavaa. Siihen seuraavaan sitten... :D

 

4 kommenttia:

 1. Upea kakku! Ihanan värikäs ja nuo hahmot ovat kyllä ihan aion näköisiä. On taatusti ollut väkertämistä niissä, uskon sen. Pelkästään kukkien tekemiseenkin kun menee aikaa, niin varmasti moninkertaisesti tällaisiin hahmoihin, joissa on monta yksityiskohtaa.
  Nuo hahmot ovat mulle vieraita, taitavat olla pienten tyttöjen juttuja. Minulla ei ole enään senikäisiä tyttöjä, joten ei ole näistä kaikista hahmoista ihan ajantasalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Innostuin näissä kokeilemaan yksityiskohtien maalaamista. Kun oli niin paljon pieniä pilkkuja, reunoja ja sellaisia. Ja maalaamalla sai aika helposti niitä yksityiskohtia lisää. Nämä on tosiaan pienempien tyttöjen ihanuuksia. :)

   Poista