keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Turtleskakku

4-vuotias Taavi juhli syntymäpäiviään tämän Turtleskakun voimin. Heillä oli kovasti tykästytty aiemmin tekemääni Turtleskakkuun ja jotain samanlaista oli toiveena. Kakku oli kuitenkin paljon isompi kuin aiemmin tekemäni, joten joko päät olisi pitänyt tehdä paljon suurempina tai sitten piti keksiä joku muu kiva idea. Ja tällaiseen lopulta päädyin.


Öisessä maisemassa kurkkii kilpparit viemäristä. Toiveena oli saada kakkuun nimi ja ikä ja se toive oli helppo toteuttaa.


Hahmot on kaikki sokerimassaa. Viemärinkansi on niin ikään sokerimassaa. Sen kohdalla vähän pelkäsin, että miten se ehtii kuivua tarpeeksi kovaksi, kun tämä kakku tilattiin aika pienellä varoitusajalla. Lähinnä pelkäsin kuljetusvaihetta, ettei kansi olisi sisältä vielä kostea ja siksi pehmeä ja murtuisi jossain mutkassa. Tuo meille johtava tiekään ei mikään pikataipale ole...  Mutta onneksi kaikki oli sujunut hyvin ja kakku oli ihastuttanut juhlakalua ja -väkeä.


Kaikki neljä kilpparia pääsi mukaan kurkistelemaan. Kakku oli 30 hengen kakku. Laktoosittomana täytteenä oli mansikkaa ja suklaata.

 

2 kommenttia: