perjantai 20. helmikuuta 2015

Seikkailija Dora

Nuoremman tyttäreni synttäreitä juhlittiin marraskuun lopulla. Olin joskus vuosia sitten ostanut vanhemmalle tyttärelle Seikkailija Dora kertakäyttöastiat, kutsut, liinat ja muut härpäkkeet valmiiksi ja kun synttärien aika tuli halusinkin tehdä hänelle keijusynttärit. Sitten hän olikin muka yhtäkkiä liian iso Dorajuhlia viettämään ja Dorat jäivät kaappiin odottamaan josko ne käytetään tai myydään pois. 

Nyt kun tuli aika juhlia nuoremman tytön 5v synttäreitä ajattelin, että nyt tai ei koskaan, sillä enää eskarivuonna hän tuskin niitä haluaa. Ja onneksi sain teeman hänelle markkinoitua lupaamalla Dora-tyylistä seikkailua juhlavieraille. Kirjoittelen toisella kertaa lastenkutsuista enemmän, tässä kuitenkin sukulaissynttäreille tehty kakku.


Oi miksi näiden omien lasten kakkujen kanssa tulee aina niin kamala kiire ja myöhemmin harmittaa monet selvät viat? Neiti 5v halusi ehdottomasti kakkuunsa keltapukuisen Doran ja sen kaveriksi tein ritari-Nuutin.


Omia kakkuja ei näköjään koskaan ehdi kunnolla kuvaamaan ja tausta on mitä kaunein. Kenelläkään meidän perheestä ei ole mitään muistikuvaa siitä, mitä kakun sisällä oli. Ehkä joku juhlavieraista muistaa? Kakku oli ehkä 25 hengelle, en ole ihan varma siitäkään. :D Muistan vain, että kakkua jäi miehen työpaikalle vietäväksi, kun juhlijoiden määrä vähentyi uhkaavasti.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti