keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Hääpäivän kakku

Appivanhempani juhlivat tässä syksyllä 40-vuotista avioliittotaivaltaan. Kerrassaan kunnioitettava saavutus! Pääni suorastaan pursusi ideoita tätä kakkua varten. Molemmat pitävät luonnossa liikkumisesta, joten siitä tuli kakun kantava idea. Loppu kehittyi kuin itsekseen, ideoita tuli lisää sitä mukaa kuin edellisiä sai toteutettua.

Saanko siis esitellä: Appivanhempani!


Siellä luonnon helmassa kesäpäivästä nauttien on tämä pariskunta viettänyt hetken jos toisenkin. Välillä näin idyllisissä tunnelmissa, välillä sateessa märkinä ja kurjina, Lapissa vaeltaen, kotimetsissä makkaraa paistaen ja metsästäen, mökkimaisemissa marjastaen ja sienestäen, yksin, kaksin tai isommalla porukalla.


Appiukko pötköttelee nuotion äärellä päiväunilla odotellen nokipannukahvien keittoa.


Ja jos et löytänyt anoppia kuvasta, niin siellä puskassahan tuo piilottelee.


Anoppini on nimittäin intohimoinen valokuvaaja ja kerrassaan loistavia kuvia saakin otettua. Sieltä puskan keskeltä hän kuvaa lumpeenkukalle laskeutunutta sudenkorentoa...


...Eikä huomaa, että selän takana pupujussi suorastaan poseeraisi kameralle. :D


Tämä gluteeniton kakku piti sisällään sitruunakiisseliä ja vaniljarahkaa. Namia oli. Onnittelut vielä ja onnea sille seuraavalle neljällekymmenelle aviovuodelle! ;)

6 kommenttia:

 1. :) Tämä oli ihana kakku, kiitoshalit vielä kerran Saijalle .
  T: anoppi ja appipaappa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvät! Tätä oli kiva tehdä, kun ideat vaan pulpahteli päähän. Ens kerralla sit vähän isommat juhlat, niin saan tehdä isomman kakun. Mahtuu enemmän juttuja päälle. :P

   Poista
 2. Onpas mainio kakku, hauskasti olet kuvannut appivanhempasi - lämmöllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tämä kakku oli tosiaan todellista mittatilaustyötä.

   Poista
 3. Ihana idea! Erilainen hääpäiväkakku :) Hienot nuo koristeet / hahmot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan, vähän erilainen kuin perinteisemmät ruusukakut. Tällaisia kakkuja on kiva tehdä, kun tuntee henkilöt niin hyvin. On helppo suunnitella juuri heidän näköisensä kakku. :)

   Poista