perjantai 8. marraskuuta 2013

Cake pops

Joulun ja nuoremman lapsen synttäreiden lähestyessä oli pakko saada pakastinta vähän tyhjättyä, että mahtuu leipomuksia, kinkku ja muut pöperöt tilalle. Suklaakakkupohjat tahtoo helposti nousta keskeltä korkeammalle ja olen laittanut niistä leikatut roippeet pakastimeen talteen, että niistä voi joskus tehdä popseja. Nyt kaivoin valtavan määrän roippeita ja yhden liian pieneksi jääneen kakkupohjan pakastimesta ja aloitin pops-urakan.

Nimipäiväni kunniaksi tarjosin työkavereille näitä popseja. Puolet päällystin Fazerin sinisellä ja puolet valkosuklaalla. Toinen puoli sai tavallista tuorejuustoa ja toinen appelsiinin makuista. 


Päädyin tekemään popsit tälla tavalla helposti pikkuisiin vuokiin, jolloin ei ole niin tarkkaa se kuorrutteen valuttaminen. Liika suklaa jää kätevästi vuokaan, edellyttäen ettei sitä ihan hurjan paksusti ole. Koristeluja laitoin vähän sävy sävyyn vuoan kanssa. Kakkupohjia riitti niin paljon, että tikkarintikutkin loppuivat kesken ja oli pakko laittaa loppuihin grillitukuista. Popseja tuli hurja määrä, 100 kpl! Niistä riitti töissä iloa useammaksikin päiväksi. Ja ette usko kuinka monta innostui kokeilemaan näitä itsekin. :D


 Lopuksi vielä kuva koko määrästä. Oli ihan pakko vielä napsaista kuva, kun olin saanut kaikki lastattua kuljetusta varten laatikkoon. Ihana määrä herkkua!

 

1 kommentti: