perjantai 13. syyskuuta 2013

Kenkiä kenkiä

Kummitätini on töissä Janitan kenkätehtaalla. Hän halusi tarjota nimpparinsa kunniaksi kakkua ja tilasi minulta koristeet kakun päälle. Ja mitäs muuta kuin kenkiä. :)

Kävin kurkkaamassa Janitan nettisivuille ja löysin niin ihania kenkiä. Valikoin sieltä kolmet mieluisat kengät malliksi. Siis sellaiset toteuttamiskelpoiset, saappaita en uskaltanut alkaa tekemään.


Tässä vielä ne oikeat kengät, joista otin mallia:

 Nämä pinkit nilkkurit oli niin mun väriset, että oli pakko kokeilla tehdä. Ei ihan yhtä siistit sokerimassaisena. :)
 Nämä punaiset avokkaat oli mun suosikit. Niin tyylikkäät. Ai että näissä ois kiva kopsutella. Kiiltonahkaa en saanut sokerimassaan ikuistettua. Kiillon sain penslaamalla vähän votkaa pintaan, mutta kiilto hävisi votkan haihduttua.
 Nämä pilkulliset avokkaat oli mielestäni tosi sievät ja tyylikkäät. Nämä oli näistä kolmesta helpoin toteuttaa.

4 kommenttia:

 1. Ehtisitkö jossain vaiheessa tekemään vaihe vaiheelta-reseptejä sokerimassakoristeista? Niin ihania sinun koristeesi ovat ja itse ihastuin täysin näihin kenkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voin kokeilla jossain vaiheessa laittaa vaihekuvia. Kun vain ehtisin tekemään ja muistaisin kuvata. Nämä kengät on tehty sellaisella valmiilla muotilla, joita saa useimmista netin leivontatarvikeliikkeestä. Tosin noiden päällisten kanssa niistä muoteista ei ollut apua.

   Tällaiset kengät onnistuu kyllä ihan ilman muottejakin. Voin jonain vapaahetkenä kokeilla ja laittaa tänne ohjeita vaikka molemmilla tavoilla tehdyistä kengistä.

   Poista