perjantai 10. huhtikuuta 2015

Monster High

Monien isojen pienten tyttöjen suosikki on Monster High ja sen kummalliset hirviönuket. Omat tyttöni ovat alkaneet kutsua niitä kammobratzeiksi, koska ne ovat heidän mielestään niin kammottavia ja bratzit taisivat olla ulkomuodoltaan lähempänä näitä kuin tavalliset barbiet. Kammobratz onkin jäänyt meidän perheessä elämään ja pitää aina oikein yrittää muistaa se ihan oikea nimityskin, kun kukaan muu ei tuota meidän omaa tietenkään ymmärrä.

Tämä Monster High kakku meni 7v neitosen juhlapöytään. Siihen toivottiin pääkalloa ja lepakoita, muuten sain vapaat kädet.


Päällisen värin kanssa arvoin kauan aikaa, oli niin monta hienon väristä ideaa. Lopulta päädyin tähän turkoosiin, jotta pääkallon rusetti erottuisi kunnolla. Lepakot ja pääkallo on leikattu mallin mukaan, eläinkuviot vetelin sokerimassasta vapaalla kädellä. Pääkallon tein siten, että leikkasin ensin koko kallon mustasta, sitten valkoisen osan valkoisesta ja pinkit osiot pinkistä ja liimasin ne mustan päälle. Lopuksi maalasin silmät ja nenän valkoiseen.Kakku oli mitoitettu 15 hengelle ja sokerikakkupohjan välistä löytyi laktoositon prinsessakakun täyte Kinuskikissan ohjeella toteutettuna. Liekö syynä ollut laktoositon maito, mutta maitokiisseli muuttui jäähtyessään aivan vetiseksi lilluksi ja jouduin lisäämään reilusti vaniljkreemijauhetta saadakseni täytettä edes vähän jämäkämmäksi. Siitä huolimatta se jäi turhan löysäksi ja kakku hieman pullisteli reunoiltaan, kun täyte ei ollut tukevaa. Seuraavalla kerralla samaa täytettä tehdessäni lisäsin ohjeeseen reilusti enemmän perunajauhoja ja sain laktoosittomanakin onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti