sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ballerinakoristeet

Balettia harrastava kummityttömme tuli eskari-ikään ja täytti kuusi vuotta. Hänen synttäreitä juhlittiin tietysti balettiteemalla. Sain tehdä hänelle koristeet kakkuihin. Juhlia vietettiin useammassa erässä ja ajatuksena oli, että koristeet voisi sitten siirtää kakusta seuraavaan. 

En osannut päättää tekisinkö kakun päälle balettitossut vai ballerinan. Ne kärkitossut ovat tytölle valtavan tärkeä juttu, eikä hän meinaa malttaa odottaa muutamaa vuotta lisää, jolloin niillä saa alkaa harjoittelemaan. Päädyin sitten tekemään molemmat. Ajattelin, että saa laittaa toiseen kakkuun toiset koristeet ja toiseen toiset. Lisäksi tein kukkia koristamaan molempia kakkuja.


Ballerina on tehty valmiilla muotilla, jolla tein myös luistelijan tämän kakun päälle. Muotti ei ole mikään kovin hyvä, siitä jää rumat saumat käsiin ja jalkoihin ja se sopisikin varmasti paremmin hahmoihin, joilla on kunnon vaatteet päällään piilottamassa saumakohtia. Ballerinan mekon etumukseen sekä helman reunaan laitoin vaaleanpunaista kimalletta koristeeksi.


Tammikuun kavakka valo on vienyt väriä näistäkin otoksista. Täytynee miettiä jonkinlaista helposti pystytettävää ja säilytettävää kuvausstudiota. 

Balettitossut tein gumpastesta, jotta ne pysyisivät paremmin muodossaan. Suihkutin tossut lopuksi kimallesuihkeella.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti